Προϊόντα

Ανελκυστήρες μηχανικοί

Οι μηχανικοί ανελκυστήρες ή έλξης αποτελούν την κλασική αξιόλογη λύση στο πρόβλημα της κατακόρυφης μετακίνησης ατόμων και φορτίων, σε παλαιές αλλά και νέες εγκαταστάσεις. Η τελευταίας γενιάς computerized πίνακες αυτοματισμού που εγκαθιστά η εταιρεία, προσφέρουν την καλύτερη δυνατή λειτουργία στους ανελκυστήρες με δυνατότητα συνεργαζόμενης λειτουργίας μέχρι και 8 ανελκυστήρες με μία μόνο κεντρική μονάδα ελέγχου.

 

Ο ανελκυστήρας έλξεως αποτελεί τον πιο δημοφιλή τύπο ανελκυστήρα και είναι ιδανικός για κτίρια με μεγάλο κάθετο ύψος (πολλές στάσεις), αυξημένη χρήση και μεγάλη ταχύτητα λειτουργίας (>2,0 m/sec).

Ανελκυστήρες υδραυλικοί

Οι Υδραυλικοί ανελκυστήρες αποτελούν ανελκυστήρες όπου η αναγκαία ενέργεια για την ανύψωση του φορτίου προέρχεται από μια ηλεκτροκίνητη αντλία. Ιδανική επιλογή για μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, γραφεία,  εμπορικά καταστήματα και εργοστάσια όπου υπάρχει η ανάγκη ανύψωσης μεγάλων φορτίων. Βασικό πλεονέκτημα των υδραυλικών ανελκυστήρων είναι η ευελιξία τους στην τοποθέτηση του μηχανοστασίου και ο απεγκλωβισμός στην περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ανελκυστήρες Χωρίς Μηχανοστάσιο

Οι ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο (ΜRL : machineroomless) είναι η ιδανική λύση για κτίρια στα οποία δεν έχει προβλεφθεί χώρος μηχανοστασίου, είτε πρόκειται  για μικρές κατοικίες είτε  για κτίρια εμπορικών ή επαγγελματικών χώρων.

Αναβατόρια

Οι επαγγελματικοί χώροι διαθέτουν εξειδικευμένες ανάγκες, οι οποίες εξαρτώνται από τον τύπο του εκάστοτε χώρου και τους σκοπούς που εξυπηρετεί. Βιομηχανικά κέντρα, αποθήκες, μεγάλοι σταθμοί parking, σουπερ μάρκετ, νοσοκομεία, λιμενικές και αεροπορικές εγκαταστάσεις, είναι ορισμένα παραδείγματα όπου απαιτείται η ανύψωση φορτίων αποκλειστικά (χωρίς την μεταφορά προσώπων). Τις περιπτώσεις αυτές, καλύπτουν τα αναβατόρια.

Συστήματα Εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ

Εγκαθιστούμε και συντηρούμε πλατφόρμες ΑμεΑ. Σας προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις με συστήματα που εξυπηρετούν κάθε απαίτηση μετακίνησης των ατόμων με κινητικές δυσκολίες. Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας και προτείνουμε την καλύτερη δυνατή τεχνική λύση για την κάλυψη των αναγκών σας.

Ανελκυστήρες Πλοίων (HeavyDuties)

Προσφέρουμε μια σειρά λύσεων για την κάθετη μεταφορά επιβατών και εμπορευμάτων σε ιδιωτικά και εμπορικά κρουαζιερόπλοια, πολυτελή σκάφη αναψυχής, φορτηγά πλοία και πλατφόρμες.

Θάλαμοι

Επιλέξτε ανάμεσα σε φουτουριστικούς, μοντέρνους, κλασικούς ή πανοραμικούς θαλάμους και δημιουργήστε το ιδανικό design με θύρεςειδικής επένδυσης και λοιπά εξαρτήματα – αξεσουάρ για την κατασκευή θαλάμων ιδιαίτερης αισθητικής.

Λύσεις Ανακαίνισης

Παρέχουμε μια σειρά από προσαρμοσμένες και συμβατές Υπηρεσίες Ανακαίνισης για ανελκυστήρες, από μια απλή αντικατάσταση εξαρτήματος έως την πλήρη ή μερική ανακαίνιση του ανελκυστήρα σας.