Η εταιρεία

Γνωρίστε την εταιρεία μας

Η ZERCO ιδρύθηκε το 1967 από τον κύριο Χρήστο Ζέρβα, Ηλεκτρολόγο – Μηχανικό, ο οποίος προηγουμένως εργαζόταν για τη Γερμανική εταιρεία ανελκυστήρων STAHL (σήμερα THYSSEN).

Η ZERCO μπήκε δυναμικά στην αγορά διότι διέθετε προηγμένη τεχνογνωσία στους αυτόματους ανελκυστήρες Duplex, Triplexκ.λ.π.

Είναι αμιγές Ελληνικό εργοστάσιο κατασκευής και εγκατάστασης πλήρων ανελκυστήρων. Κατασκευάζει θαλάμους, θύρες, πίνακες λειτουργίας και αυτοματισμού, μαγνητικά συστήματα σταθμεύσεως και οροφοδιαλογής, κομβιοδόχες κ.λ.π

Είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που έχει εγκαταστήσει ανελκυστήρες ομάδος DUMPLEX, TRIPLEX, QUADRUPLEX, με δικής της κατασκευής συστήματα αυτοματισμού.

 

Το 1987 επιλέχθηκε για το βραβείο «ΔΙΕΘΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΚΥΚΛΟΣ» , το 1990 για το διεθνές βραβείο ποιότητας προϊόντων και service «ΧΡΥΣΟΣ ΠΥΡΣΟΣ» και το 2017 για το διεθνές Ευρωπαϊκό βραβείο ποιότητας .

 

Από το 1984, πρώτη η ZERCO, χρησιμοποιεί στην Ελλάδα PLCcontroller στους αυτοματισμούς των ανελ/ρων. Παρά τις απόπειρες απομίμησης το SOFTWARE της ZERCO παραμένει μοναδικό και ανεπανάληπτο στην Ελληνική αγορά για την ποικιλία των παραμέτρων και τις δυνατότητές του. Και όταν η MITSUBISHI, πρώτη στον κόσμο, ανακοινώνει μια όντως επαναστατική, τεχνολογική καινοτομία στην κατασκευή ανελ/ρων (το σύστημα μεταβλητής συχνότητας – ACVF), στην Ελλάδα, πρώτη η ZERCO, δίδει το εθνικό παρόν εγκαθιστώντας ανελ/ρες μεταβλητής συχνότητας με μετατροπέα της SIEMENS.